Fri frakt

Om Oss

Om våra produkter

Lilla och stora björn är ett företag som tillverkar högkvalitativa kramdjur i oerhört mjuka tyger. Kramdjuren är designade i Sverige och tillverkas i lugna färger som gör att de passar bra in i det skandinaviska hemmet.  De är designade för att fungera både som inredning och mjukisdjur. Där utav de stora storlekarna.  Lilla björn är inte så liten utan hela 55 cm lång från nos till baktass.  Stora björn är 75 cm lång.  Tygerna vi använder är i premium kvalitet och känslan/mjukheten går att jämföra med en chinchillapäls. 

Det enda hårda på kramdjuren är ögonen. Nosen är av mjukt svart tyg. Kroppens fyllning är mjuk och fluffig med lite plastpellets i tassarna för tyngd. Deras mjukhet ger en trygg och rogivande känsla och de är näst intill omöjliga att sluta krama. 

Kramdjuren fungerar väldigt bra som ”den lilla extra” inrednings detaljen i vardagsrummet, sovrummet eller barnkammaren. Eller: att ligga och gosa med i soffan, en kompis att sova med eller en väldigt mjuk present till någon du älskar. 

Färgerna  

Kramdjuren kommer i tre olika naturnära färger: Grå, vit och beige. Alla tre färger är ljusa. Den vita färgen är benvit vilket är tygets orginal färg. Det betyder att tyget är helt ofärgat.

Säkerhet 

Kramdjuren är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller Eu:s standard och krav på säkerhet. 

De är testade enligt EN71 del 1,2 och 3, vilket betyder att de är barnsäkra. Alla sömmar är testade och dragsäkra. Materialen är eld och flamsäkra, samt giftfria. Kramdjuren är godkända för alla åldrar. Det vill säga från 0 års ålder och uppåt. På grund av kramdjurens stora storlekar bör de inte lämnas i spjälsängen med de minsta barnen.

Recensioner